Het snelle en duurzame eind van couperose, vasculaire en pigmentvlekken, Elôs zuivert uw huid om uw ware schoonheid weer te tonen.

IPL verwijdert geleidelijk zonne- en ouderdomsvlekken en verwijdert ook kleine vasculaire laesies zoals angiomen, wijnvlekken en teleangiëctasieën (verwijde bloedvaten). Bovendien herstelt het de huid een stralender en gezondere uitstraling.

E-Light, het ultieme op het gebied van gezichtsverzorging, combineert veelzijdigheid (het uitvoeren van verschillende taken), technologie (klinisch getest en bewezen om het gewenste verjongde uiterlijk te geven), betrouwbaarheid (goedgekeurd door medische technologieën), veiligheid en comfort (op het hoogste niveau om uw welzijn gedurende de behandeling te waarborgen). E-Light revitaliseert de epidermische structuur door ontsierende vasculaire en pigmentlaesies te verminderen en tegelijkertijd contouren te hermodelleren.

Het verstevigt de huid van het gezicht, de borst, handen en andere lichaamsdelen door vergrote poriën, littekens en verkleuringen uit te wissen. U zult zich verjongd voelen met de stralende en gezondere uitstraling van uw huid.

Couperose, pigmentvlekken en fijne lijntjes baren steeds meer mannen en vrouwen zorgen, ze doen de huid verouderen en vervagen. Bovendien verschijnen ze altijd op een te jonge leeftijd. Blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en veroudering zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan hun ontstaan.

De behoefte aan preventie en verwijdering wordt steeds dringender. Deze blootstelling aan de zon versnelt huidonvolkomenheden die verband houden met veroudering. Zonnevlekken en ontsierende bloedvaten worden gekenmerkt door een donkerdere pigmentatie. Elōs gebruikt deze pigmentatie om deze onvolkomenheden te behandelen.

Pigment- en vasculaire vlekken verminderen en verdwijnen uiteindelijk.

Het medische apparaat E-Light speelt een rol in het fotoverjongingsproces door gepulseerd licht te combineren met radiofrequentie. Het E-Light-systeem maakt gebruik van geavanceerde technieken waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen. Couperose en pigmentvlekken worden snel en blijvend geëlimineerd.

De behandeling is geschikt voor het verwijderen van aders op de benen, spataders en ouderdomsvlekken. De E-Light-behandeling omvat het scannen van het hele gezicht met gecombineerde pulsen gedurende ongeveer dertig minuten. Huidonvolkomenheden worden verwijderd en de elasticiteit wordt hersteld, wat bijdraagt aan verlichting en een frisse, jeugdige teint voor vermoeide gezichten. Deze niet-ablatieve behandeling is een zachte techniek die de dermale factoren stimuleert die de natuurlijke productie van collageen bevorderen zonder de huid te beschadigen. Het fotoverjongingssysteem richt zich op de drie belangrijkste componenten van de huid: pigmenten (melanine), water en hemoglobine (bloed).

Het fotoverjongingsproces draagt aanzienlijk bij aan het verbeteren van het cosmetische uiterlijk van de huid en de kwaliteit van de dermis. Het bestaat over het algemeen uit 3 tot 4 sessies met tussenpozen van 2 tot 4 weken zonder pijnlijke fase. Normale activiteiten kunnen onmiddellijk na de sessie worden hervat.

Schoonheid en huidglans De elōs-technologie (een combinatie van bipolaire radiofrequentie en licht) behandelt oppervlakkige vasculaire laesies evenals pigmentlaesies - teleangiëctasieën, rosacea, poikiloderma en angiomen.

Sterke absorptie door verschillende doelen (hemoglobine of pigmentlaesies) met zeer lage absorptie door omliggende weefsels. Energies verwarmen selectief vaten met minimale effecten op pigmentatie. De applicator heeft continu koeling die zorgt voor maximale bescherming van de epidermis en comfort voor de patiënt. Bipolaire RF van de elōs-technologie circuleert tussen de twee elektroden van de applicator en levert maximale energie aan het te behandelen doel.

Veiligheid De combinatie van energieën biedt een totale oplossing voor huidbehandeling: een vermindering van de benodigde energie die effectieve resultaten biedt zonder risico's. Ervaring toont aan dat bijwerkingen bijna niet voorkomen. Soms kunnen lichte lokale roodheid of zwelling enkele dagen aanhouden. Geen sociale uitsluiting wordt verwacht. De fotoverjongingsbehandeling die fijne lijntjes uitwist! "Aan het einde van de behandeling zal mijn huid elastischer, gladder zijn en vrij van onvolkomenheden!"

Opmerking : deze FAQ's worden uitgegeven onder de verantwoordelijkheid van de firma die "Aurora" commercialiseert. De therapeuten van het centrum HCMC dragen geen verantwoordelijkheid van deze informatie.

Download de Fotofacial RF Tarieven PDF

 

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search