Het snelle en duurzame eind van couperose, vasculaire en pigmentvlekken, Elôs zuivert uw huid om uw ware schoonheid weer te tonen.

E-Light revitaliseert de structuur van de opperhuid opnieuw en verzacht vaat-en pigmentvlekken door de omtrekken te hermodelleren. 
E-light verstevigt de huid van het gezicht, de borst, de handen en andere zones van het lichaam door het wissen van verwijdde poriën en verkleuringen 

U voelt zich herboren dankzij een schitterende en gezondere huid.Inleiding

E-Light, het nec plus ultra in gelaatsverzorging verenigt:

  • Polyvalentie (verschillende taken verwezenlijken).
  • Technologie (Klinisch getest en bewezen dat het u het beoogde verjongde aspect geeft).
  • Betrouwbaarheid (gewaarborgd door geneeskundige technologieën).
  • Veiligheid en comfort. (van het hoogste niveau om uw welzijn en dit naargelang de behandeling te waarborgen).

Couperose, pigmentvlekken en kleine rimpels houden meer en meer mannen en vrouwen bezig. Ze verouderen de huid en maken haar dof.

Bovendien verschijnen ze op een veel te vroege leeftijd. De zon, hormonale wijzigingen en leeftijd zijn de voornaamste factoren van hun verschijning.

De behoefte aan preventie en aan hun verwijdering wordt steeds dringender. Blootstelling aan de zon versnelt deze huidonvolmaaktheden. De vlekken van de zon en lelijke aders worden door een donkerdere pigmentatie gekenmerkt. Elôs gebruikt dezelfde pigmentatie om deze onvolmaaktheden te behandelen.

De vaat- en pigmentvlekken verzachten en beginnen te verdwijnen. Het geneeskundige apparaat E-Light speelt een rol in het proces van gezichtsverjonging dankzij het gepulseerde licht gekoppeld aan de radiofrequentie.

Het systeem E-Light kan zich beroepen op de wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid. Couperose evenals pigmentvlekken worden snel en definitief verwijderd.

De behandeling is ook geschikt voor adertjes op de benen, microvaten en ouderdomsvlekken.De behandeling E-Light bestaat uit een aftasten van het ganse gezicht gedurende een dertigtal minuten door gezamenlijke impulsen.

De onvolmaaktheden van de huid worden uitgeschakeld en haar elasticiteit wordt hersteld, wat haar diepte helpt geven en een frisse en jonge teint geeft aan het vermoeide gezicht.

Deze niet ablatieve behandeling is een zachte techniek die de huidfactoren stimuleert die de vervaardiging van natuurlijk collageen bevorderen, zonder de huid te beschadigen.

Het systeem van gezichtsverjonging werkt in op drie punten van de huid : pigmenten (melanine), water en hemoglobine (bloed). Het procédé van de gezichtsverjonging draagt in grote mate bij tot de verbetering van het cosmetische aspect van de huid en van de kwaliteit van de dermis.

Het omvat over het algemeen 5 tot 7 behandelingen, 2 tot 4 weken tussen de behandeling zonder pijnlijke periodes. De dagelijkse activiteiten kunnen direct na de behandeling hervat worden.

De Schoonheid en de glans van de Huid

  • De Elôs technologie (een combinatie van bipolaire Radio Frequentie en van Licht) behandelt het oppervlakkige vaatletsel evenals pigmentvlekken - Telangiectasis, rosacea, Poikiloderma en Angioom. Een sterke absorptie door de verschillende doelwitten (hemoglobine of pigmentletsels) met een zeer geringe absorptie door de nabijgelegen weefsel. De energiebronnen verwarmen selectief de vaten met minieme gevolgen voor het pigment.
  • De Applicator beschikt over een onafgebroken afkoeling die een maximumbescherming van de huid en het comfort aan de patiënt waarborgt. De Bipolaire RF van de Elôs technologie circuleert tussen beide elektroden van de applicator die een maximum energie aan het te behandelen deel levert.

De veiligheid

  • De combinatie van energiebronnen biedt een totale oplossing van de behandeling van de huid aan: een vermindering van vereiste energie die veilige efficiënte resultaten geeft. De ervaring wijst uit dat de neveneffecten bijna onbestaande zijn. Een enkele keer, een kleine plaatselijke roodheid, een kleine zwelling kan enkele dagen duren. Geen enkel sociaal gevolg is te voorzien.
  • De gezichtsverjongings-behandeling die de kleine rimpels uitwist!
  • "Aan het einde van de kuur, zal mijn huid elastischer en gladder zijn en geen onvolmaaktheden meer vertonen"

Opmerking : deze FAQ's worden uitgegeven onder de verantwoordelijkheid van de firma die "Aurora" commercialiseert. De therapeuten van het centrum HCMC dragen geen verantwoordelijkheid van deze informatie.

Download de Fotofacial RF Tarieven PDF

 

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search