Er zijn verschillende behandelingen die de aanmaak van collageen stimuleren
Geheel nieuw is de Elôs behandeling, waarbij gebruik gemaakt wordt van bipolaire radiofrequentie en een diode laser. 

Ontdek Skin Tightening (Refirme RF), een niet-invasieve en pijnloze methode om geleidelijk rimpels te verminderen, zowel op het gezicht, de nek, en verder. Deze techniek vertegenwoordigt een zachte alternatief voor facelifts, waarbij noch ziekenhuisopname noch tijd vrij van werk nodig is.

De behandeling maakt gebruik van geavanceerde elōs-technologie, waarbij bipolaire radiofrequentie en een laserdiode worden gecombineerd om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Deze energie werkt op fibroblasten, bevordert de stevigheid van de huid en gladstrijkt rimpels. Het proces activeert ook de productie van elastine, waardoor de huid meer elasticiteit krijgt.

Fotofirm, een nieuwe doorbraak in de strijd tegen huidveroudering, maakt gebruik van dezelfde elōs-technologie om radiofrequentie en laserdiode te combineren. Deze behandeling heeft tot doel de productie van collageen en elastine te stimuleren, essentieel voor het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

De resultaten van deze behandelingen zijn geleidelijk, waarbij doorgaans gemiddeld 5 sessies nodig zijn met een tussenpoos van een maand voor aanzienlijke verbetering. Om resultaten te behouden, wordt een boosterbehandeling elke 4 maanden aanbevolen.

Wat betreft bijwerkingen kan er na de behandeling tijdelijke roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. In zeldzame gevallen kan er lichte zwelling optreden, maar dit heeft geen invloed op het dagelijks leven.

Voordat met de behandeling wordt begonnen, is het belangrijk om bepaalde richtlijnen te volgen, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon en het gebruik van een geschikte moisturizer na elke sessie. Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling worden hervat, en make-up is toegestaan.

De Skin Tightening (Refirme RF)-behandeling kan ook worden gecombineerd met Fotofacial voor optimale resultaten. Deze combinatie behandelt zowel rimpels als pigmentatie-onvolkomenheden, waardoor een alomvattende oplossing wordt geboden tegen tekenen van huidveroudering.

Raadpleeg uw elōs-specialist om te bepalen of deze behandelingen geschikt zijn voor uw specifieke behoeften.

 

Contra-indicaties Minimale tijd tussen de stopzetting van de medische behandeling en de eerste vergadering
Blootstelling van de zon, zonnebank 3 weken (voor en na een vergadering!)
Antibiotica 10 dagen
Roaccutane 3 maanden
UVB Behandeling voor huidaandoeningen (psoriasis, vitiligo) 3 weken
Chemotherapie 3 maanden
Radiotherapie 3 maanden
Peeling met glycolzuur 3 maanden
Peeling met fenol 1 jaar

 

 

Download de Skintighttetning Tarieven PDF

Opmerking : deze FAQ's worden uitgegeven onder de verantwoordelijkheid van de firma die "E-Light" commercialiseert. De therapeuten van het centrum HCMC dragen geen verantwoordelijkheid van deze informatie
 
 

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search