Rimpels opvullen, de huid verstevigen, de teint verhelderen, dubbele kin verminderen, dat zijn de resultaten van gezights endermologie.

 

RIMPELS OPVULLEN

Vanaf de leeftijd van 25 beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die essentieel zijn voor de jeugdigheid van de huid. De essentiële substanties omvatten collageen, dat de huid haar sterkte geeft, elastine, dat de huid haar elasticiteit geeft, en hyaluronzuur, dat de huid haar veerkrachtige aspect geeft. De huid begint te verslappen en verliest haar densiteit waardoor er rimpels en groeven worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals de zon, stress, tabak en zelfs vervuiling kunnen ervoor zorgen dat rimpels sneller verschijnen.

De endermologie®-techniek is echte fitness voor de huid en stimuleert de huid zodat de fibroblasten, de jeugdcellen, ontwaken. Deze stimulatie, die even doeltreffend is als aangenaam, heractiveert het natuurlijke antiverouderingsproces

De huid wordt zichtbaar verstevigd en van binnen uit opgevuld. De tekenen van veroudering vervagen terwijl de natuurlijke gezichtsuitdrukking wordt behouden.

 

DE HUID VERSTEVIGEN

In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht, de neuslippenplooien (lachlijntjes) worden dieper en de oogleden gaan verslappen. De huid zet geleidelijk aan uit wat leidt tot de algemene verzakking van het gezicht.

Dankzij de sequentiële stimulaties, werkt de endermologie-techniek in het hart van de fibroblasten, de echte architecten voor een jonge huid. Deze training van de huid heractiveert de productie van de essentiële steunvezels - collageen, elastine en hyaluronzuur - op natuurlijke wijze voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

De huid wordt sterker en steviger en krijgt haar natuurlijke spanning terug. De huid wordt geleidelijk aan steviger. Het gezicht wordt opnieuw gedefinieerd met mooiere contouren.

 

DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek en tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines stapelen zich op. Dit zorgt ervoor dat de huid haar stralendheid verliest en de teint vlekkerig wordt.

De gepatenteerde LPG-behandelingskop maakt micro-klopbewegingen op het huidoppervlak van het gezicht en de hals. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert zachtjes de huid, zorgt voor zuurstof voor het weefsel en start de microcirculatie om de teint te egaliseren.

De huid is zachter en de teint straalt twee keer meer* vanaf de eerste sessie. De perfecte manier voor een huid die er onmiddellijk gezond uitziet voor een feest of een speciaal evenement!

 

DUBBELE KIN VERMINDEREN

Een dubbele kin ziet er esthetisch onaantrekkelijk uit en zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden hebben er last van: ze vervormen de gelaatstrekken en maken het gezicht zwaarder. Ze zijn veelal het resultaat van de ophoping van vetafzetting en kunnen ook gepaard gaan met een verslapte huid vanwege een vertraging van de natuurlijke collageen- en elastinesynthese.

De endermologie®-techniek stimuleert de adipocyten (vetcellen) met behulp van de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop om het opgeslagen vet efficiënt vrij te geven. Deze techniek helpt ook om de gezichtscontouren te verfijnen, met een verstevigende actie voor een natuurlijk liftend effect.

Uw gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt opnieuw harmonieuze volumes.

Experts

BROEKAERT Sara
RUBAN Aymeline

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search