Rimpels opvullen, de huid verstevigen, de teint verhelderen, dubbele kin verminderen, dat zijn de resultaten van gezights endermologie.

 

Bestrijd de Tekenen van Huidveroudering met Endermologie®

Vanaf de leeftijd van 25 jaar begint onze huid haar essentiële jeugdige elementen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur te verliezen, wat resulteert in het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes op het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Externe factoren zoals blootstelling aan de zon, stress en vervuiling kunnen dit proces ook versnellen.

Elimineer Rimpels en Verstrak de Huid met Endermologie®

Endermologie® is een geavanceerde techniek die werkt als een ware "fitnessruimte voor de huid", waarbij de fibroblast wordt gestimuleerd om de natuurlijke anti-verouderingsprocessen van de huid opnieuw op gang te brengen. Deze stimulatie verdicht de huid van binnenuit, waardoor de tekenen van veroudering zichtbaar verminderen terwijl de natuurlijke gezichtsuitdrukking behouden blijft.

Verstevigend en Tonifiërend: Herstel de Ovale Vorm van het Gezicht

Na verloop van tijd nemen de stevigheid en elasticiteit van onze huid af, wat leidt tot algemene verslapping van het gezicht. Endermologie® richt zich op de fibroblast om de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren, wat zorgt voor een natuurlijk en langdurig liftend effect. Je huid herwint haar stevigheid en elasticiteit, met opnieuw gedefinieerde contouren voor een jeugdiger en verjongd uiterlijk.

Een Stralende en Egale Teint: Verhelder je Huid

Stress, vervuiling en gebrek aan slaap kunnen je teint dof maken, maar dankzij de gepatenteerde LPG-behandelingskop stimuleert Endermologie® de microcirculatie van de huid, waardoor de huidtextuur verbetert en een stralendere en egalere teint wordt onthuld. Na slechts één sessie voelt je huid zachter aan en is je teint zichtbaar helderder, ideaal voor een stralende uitstraling tijdens speciale gelegenheden.

Vaarwel Dubbele Kin: Geef je Gezicht Vorm

Een dubbele kin kan voor velen een esthetische zorg zijn, maar dankzij Endermologie® is het mogelijk om effectief vastzittend vet te verwijderen en de contouren van het gezicht opnieuw vorm te geven. Deze geavanceerde techniek maakt het mogelijk om harmonieuze volumes en een verfijnd gezicht te herstellen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en een jeugdiger uiterlijk.

Experts

BROEKAERT Sara
RUBAN Aymeline

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search