De fysiologische kettingen vormen de anatomische circuits waarlangs het lichaam zich organiseert.

Ontdek de methode van fysiologische ketens, een holistische benadering om uw gezondheid en welzijn te optimaliseren. Onze methode begint met een grondig onderzoek dat punten van spanning door het hele lichaam identificeert, langs elke fysiologische keten. Vervolgens streven we door middel van gepersonaliseerde manuele behandeling naar het vrijmaken van deze spanningsgebieden, het herstellen van de mobiliteit van weefsel en het verbeteren van dynamische en statische functie.

Fysiologische ketens vertegenwoordigen de anatomische circuits waarlangs de organiserende krachten van het lichaam zich ontvouwen. Deze innovatieve aanpak integreert anatomie van top tot teen en benadrukt de interactie tussen het musculoskeletale en viscerale systeem.

Door onze uitgebreide analyse van fysiologische ketens ontwerpen we eenvoudige, allesomvattende en coherente behandelingen om de disfuncties, misvormingen en pijnen van onze patiënten aan te pakken.

Ons doel is duidelijk: structurele spanningen verlichten die ten grondslag liggen aan disfuncties en pijnen, om uw algehele welzijn te verbeteren. Deze methode is geschikt voor alle leeftijden, van baby's tot ouderen:

  • Baby's om geboorteknelpunten zoals misvormingen, aangeboren torticollis, enz. te verlichten.
  • Kinderen met verschillende misvormingen en groeipijnen.
  • Patiënten die lijden aan viscerale functionele stoornissen zoals spijsverteringsproblemen en menstruatiepijn.
  • Atleten die hun prestaties en betrouwbaarheid willen verbeteren.
  • Personen van alle levensstijlen, om fysieke en organische disfuncties, inclusief de effecten van osteoartritis, te voorkomen of te verlichten.

Samengevat bieden fysiologische ketens een allesomvattende benadering om de gezondheid en het welzijn op elke levensfase te verbeteren.

 
 

http://www.methode-busquet.com

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search