Algemene Geneeskunde

Dr. Sandra Bensarsa, afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2018 en erkend als huisarts sinds 2021, heeft altijd de ambitie gehad om bij te dragen aan een multidisciplinaire groepsstructuur. Haar doel is om eerstelijnszorg toegankelijker en effectiever te maken voor het welzijn van de patiënten. Met haar ervaring in algemene kindergeneeskunde en spoedeisende geneeskunde biedt ze consultaties voor alle leeftijden aan, met de nadruk op een alomvattende en complete benadering van de huisartsgeneeskunde.

Dr. Bensarsa geeft de voorkeur aan een internistische praktijk en benadrukt preventie, continuïteit en coördinatie van zorg met andere paramedische en parasociale professionals. Samenwerking binnen het centrum met haar collega's biedt een belangrijke kans om patiënten optimale medische zorg te bieden.

Dr. Sandra Bensarsa verwelkomt u voor geconventioneerde consultaties op maandagen van 9.00 tot 16.30 uur, op woensdagen van 9.00 tot 16.30 uur, op donderdagen van 12.30 tot 16.30 uur en op zaterdagen van 13.30 tot 17.30 uur. Maak een afspraak door contact op te nemen met ons secretariaat of rechtstreeks online via het Doctoranytime-platform.

U kunt ook haar profiel hier bekijken via https://www.doctoranytime.be/d/medecin-generaliste/sandra-bensarsa

 

Dr. Dora Becheanu, afgestudeerd aan de UCLouvain in 1984, brengt een ruime ervaring in de ziekenhuisgeneeskunde en privépraktijk naar ons multidisciplinair team. Ze biedt een holistische benadering van zorg, waarbij de patiënt als geheel wordt beschouwd, dankzij een attente en empathische luisterhouding.

Maak een afspraak door contact op te nemen met ons secretariaat of rechtstreeks online via het Doctoranytime-platform.

 
 
  

Experts

Dr BENSARSA Sandra

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search