Een veilige ontharing voor elke kleur van haar (zelfs wit, blond en rood) en elke kleur van huid (zelfs een doffe), is vandaag een realiteit, bedankt het Intense Pulsed Licht (IPL) combineerd met radio frequentie (RF)

 

Ontdek hoe Epilpro Diode Laser werkt voor effectieve en langdurige ontharing.

Laserontharing werkt door het haar bij de wortel te verwijderen door de hitte van de laser, die haarfollikels vernietigt. Deze techniek maakt krachtige en diepe thermo-coagulatie van de haarbol mogelijk, wat zorgt voor permanente of zeer langdurige ontharing. In tegenstelling tot traditionele methoden groeien vernietigde haren niet terug.

De Diode laser richt zich op het melanine in het haar, absorbeert de energie van de laser en zet deze om in warmte. Deze temperatuurstijging bij de haarbol denatureert de kiemzone, waardoor effectieve ontharing wordt gegarandeerd terwijl de huid wordt behouden, dankzij selectieve fotothermolyse.

Het is cruciaal dat de temperatuur voldoende is voor optimale resultaten bij permanente ontharing, maar de machine is uitgerust met een koelsysteem om ongemak te minimaliseren.

Het behandelgebied omvat alle delen van het lichaam behalve het gebied rond de ogen. Voor wenkbrauwen kan alleen het gebied tussen de wenkbrauwen worden behandeld. Voor mannen wordt het niet aanbevolen om de testikels te behandelen. Als gevolg hiervan zal ik geen behandelingen uitvoeren in dit gebied maar ontharing van het bikinilijnhaar is mogelijk zonder problemen.

Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van het huidtype en de haargroei, meestal zijn tussen de 6 en 8 sessies nodig voor optimale resultaten. De tussenpozen tussen elke sessie variëren van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het behandelde gebied, om rekening te houden met de verschillende fasen van haargroei en maximale effectiviteit te garanderen in een minimum aantal sessies.

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search