Als u moeilijkheden hebt in :

- het maken van keuzes (op professioneel, relationeel, …vlak) - zelfvertrouwen - verdriet/bedroefdheid - breuk/liefdesverdriet - depressie - angst -….

Relatieadviesdiensten: Waarom en Wanneer Heeft U Ze Nodig?

Ondervindt u uitdagingen in uw relatie? Van communicatieproblemen tot het navigeren door grote levensveranderingen zoals de geboorte van een kind, tienerproblemen, financiële spanningen of ontrouw, stellen worden vaak geconfronteerd met diverse bronnen van stress. Of het nu gaat om het omgaan met werkverlies, de complexiteit van een samengesteld gezin, of zelfs depressie die een van de partners treft, het zoeken van hulp is cruciaal.

Waarom Kiezen voor Relatieadvies?

Oplossen van Communicatieproblemen: Effectieve communicatie is de sleutel tot een gezonde relatie. Relatieadvies biedt een veilige ruimte om communicatieproblemen aan te pakken en het begrip tussen partners te verbeteren.

Navigeren door Levensveranderingen: Belangrijke levensgebeurtenissen zoals de geboorte van een kind, tieneropstand, werkverlies of pensionering kunnen een relatie onder druk zetten. Advies helpt stellen deze overgangen te navigeren en zich samen aan te passen.

Vertrouwen Herstellen: Ontrouw kan het vertrouwen binnen een relatie ernstig schaden. Relatietherapie biedt een ondersteunende omgeving om vertrouwensproblemen aan te pakken, wonden te helen en een sterkere basis op te bouwen.

Emotionele Band Versterken: Samengestelde gezinnen, depressie of financiële stress kunnen de emotionele banden onder druk zetten. Adviesgesprekken richten zich op het versterken van de emotionele verbinding tussen partners.

Wat Te Verwachten Van Relatietherapie

Relatietherapie, ook wel bekend als relatieadvies, is bedoeld om harmonie binnen relaties te herstellen terwijl de individuele behoeften en verlangens van elke partner worden gerespecteerd. Door open dialoog en begeleide interventies kunnen stellen:

  • Reflecteren op de dynamiek van hun relatie
  • Hun rollen als partners herzien en herdefiniëren
  • Onopgeloste conflicten aanpakken
  • Effectieve communicatiestrategieën leren
  • Empathie en begrip cultiveren

Gezinsadvies: Kloven Overbruggen en Harmonie Bevorderen

Ervaart u moeilijkheden binnen uw gezin? Of het nu gaat om spanningen tussen ouders en kinderen of conflicten binnen de gezinsdynamiek, het zoeken van professionele begeleiding kan helpen bij het oplossen van problemen en het bevorderen van een ondersteunende omgeving.

Onze Aanpak

Na slechts vijf sessies werk ik met individuen of stellen om een op maat gemaakt "counselingcontract" op te stellen. Dit contract beschrijft de belangrijkste doelstellingen en verwachtingen voor onze sessies, zodat de begeleiding gericht en effectief is.

Laat de uitdagingen in uw relatie niet uw geluk bepalen. Zet de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere toekomst met onze deskundige adviesdiensten.

 
 

Experts

FERNANDEZ Cristina
TITECA Roxane

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search