Als u moeilijkheden hebt in :

- het maken van keuzes (op professioneel, relationeel, …vlak) - zelfvertrouwen - verdriet/bedroefdheid - breuk/liefdesverdriet - depressie - angst -….

Koppeltherapie :

 Wanneer als koppel raadplegen ?

Men begint een koppeltherapie wanneer de partners wensen op te treden tegen het leed waar ze zich in geïnstalleerd hebben. Dit leed kan veroorzaakt worden door communicatie moeilijkheden, de geboorte van een kind, tijdens de puberteit, door financiële problemen, door werk verlies, bedrog, bij het pensioen, in een nieuw samengesteld gezin, doordat een van de partners ‘depressief’ is, enz.  Maar ook: Wanneer de partners samen over hun koppel wensen na te denken. Wanneer zij hun relatie wensen te herbedenken, te herdefiniëren of in vraag te stellen. ... de koppelthérapie stuurt erop aan om de betrekkingen tussen de twee levenspartners terug te harmoniseren met respect voor de vragen van beide.

Gezinstherapie:

 Als u moeilijkheden ondervindt in de relaties:

- tussen ouders en kinderen - in de familie in het algemeen - ...

In het algemeen:

Na vijf sessies, formuleer ik een ‘contract’ met de personen en tracht ik hun afwachting beter te formuleren zodat er een ‘thérapeutisch contract’ kan worden opgesteld

Experts

FERNANDEZ Cristina
TITECA Roxane

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search