Wat is "coaching" ?

   Coaching is een nuchtere, simple en doeltreffende bijstand. 

"Coaching is een proces dat individuen helpt om hun professionele en persoonlijke doelen sneller en effectiever te definiëren en te bereiken dan anders mogelijk zou zijn, volgens de International Coaching Federation (ICF). Deze benadering, die wordt gekenmerkt door haar eenvoud en effectiviteit, weerspiegelt perfect onze visie op coaching: een directe en warme ondersteuning, vergelijkbaar met die van een vriend die je door de uitdagingen van het leven leidt.

Hoe werkt coaching? Elke sessie is gericht op een specifiek doel, wat bijdraagt aan het overkoepelende doel dat u hebt gesteld. Tussen de sessies door worden taken toegewezen om ervoor te zorgen dat de voortgang naar uw doelen tastbaar is in uw dagelijks leven. De coach maakt gebruik van zijn vaardigheden en tools om u te helpen uw bronnen ten volle te benutten. U blijft uiteindelijk verantwoordelijk voor het bereiken van uw doelen.

Waarom kiezen voor coaching? Coaching op maat stelt u in staat om uw sterke punten te versterken, persoonlijke doelen te bereiken, succes te behalen in uw projecten, professionele problemen op te lossen, enz. Relatiegerichte coaching helpt u bij het overwinnen van interpersoonlijke moeilijkheden. Managementcoaching heeft tot doel uw prestaties als teamleider te verbeteren. De gebieden van coaching kunnen het volgende omvatten:

  • Het oplossen van destructieve conflicten of manipulatieve dynamieken.
  • Het ontwikkelen van zelfbewustzijn.
  • Het nemen van beslissingen.
  • Het creëren van een ruimte waarin u vrij kunt uitdrukken.
  • Carrièreverandering.
  • Ondersteuning in stressvolle tijden.
  • En nog veel meer.

Frequentie en duur van sessies Sessies duren meestal tussen 1 en 1,5 uur, met tussenpozen van 2 tot 3 weken, en kunnen zich uitstrekken over meerdere maanden, afhankelijk van uw individuele behoeften (bijvoorbeeld een loopbaanverandering).

Concluderend biedt coaching persoonlijke en effectieve begeleiding om u te helpen uw doelen te bereiken in verschillende aspecten van uw leven."

"Il n'y a de permanent que l'impermanence" - Deze citaat illustreert de vloeibaarheid en de inherente veranderingen in het leven, en benadrukt het belang van voortdurende aanpassing en groei.

Om een afspraak te nemen: https://www.doctoranytime.be/d/psychologue/roxane-titeca

 

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search