Vetvrijgave, cellulite gladstrijken, de huid verstevigenvetvrijgave, het lichaam opnieuw vormgeven en benen verlichten, dat zijn de effect van Endermologie®, Lipomassage ®van LPG®.

VERWIJDEREN VAN VET

De balans tussen de productie en eliminatie van vetten is een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen genaamd adipocyten. Ondanks een gezonde levensstijl neigt de activiteit van deze cellen te vertragen, wat leidt tot een verhoogde opslag van vetten en compressie van bloed- en lymfevaten.

De endermologie®-techniek richt zich op en verfijnt de gebieden die het nodig hebben (armen, rug, buik, taille, billen, dijen, enz.). Door de slankheidscellen (adipocyten) te stimuleren, activeert het het natuurlijke proces van vetverwijdering (+70%*), zelfs in gebieden die resistent zijn tegen lichaamsbeweging en diëten. Tegelijkertijd herstart de mechanische werking van de LPG-behandelingskop de circulatoire uitwisselingen.

Na verloop van tijd verdwijnen je rondingen, verfijnt je silhouet en, nog belangrijker, verlies je gewicht waar je het wilt!

CELLULITIS GLADMAKEN

Cellulitis, die 90% van de vrouwen treft, zelfs de dunste en meest atletische, ontstaat zowel door vetopslag in adipocyten (vetcellen) als door waterretentie eromheen. Naarmate adipocyten groter worden, trekken de wanden die ze bevatten (septa) aan het huidoppervlak en vervormen ze. Tegelijkertijd wordt de circulatie belemmerd en hopen toxines zich op, wat leidt tot de verschijning van cellulitis en zijn onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Tijdens de sessie oefent de endermologie®-techniek druk uit op de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en te defibrilleren. Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

Geleidelijk verdwijnen putjes (oppervlakte verminderd met 20%*) om plaats te maken voor een gladdere en zachtere huid.

HUIDVERSTEVIGING

Gewichtsfluctuaties, zwangerschappen, veroudering, enz., leiden geleidelijk tot een verlies van huidtint en elasticiteit.

Hoewel deze huidverslapping het hele lichaam aangaat, zijn sommige gebieden er gevoeliger voor: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen, enz.

De gemotoriseerde rollen van de LPG-behandelingskop stimuleren de huid voorzichtig om de cel die verantwoordelijk is voor de jeugdigheid van de huid wakker te schudden: de fibroblast. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen (+240%*) en elastine, natuurlijke stoffen die essentieel zijn voor de stevigheid van de huid.

Sessie na sessie verbetert de kwaliteit van de huid, wordt deze zichtbaar steviger en strakker.

LICHAAMSVORMING

Het is gebruikelijk dat lichaamsvolumes niet symmetrisch zijn en dat vormen missen aan rondingen en harmonie. De betrokken gebieden zijn meestal de taille, de buik, de dijen, maar vooral de billen. Het regelmatig kruisen van de benen tijdens het zitten kan immers de billen plat maken of vervormen!

Dankzij een reeks specifieke manoeuvres reconstrueert en drappeert de endermologie®-techniek bepaalde lichaamsplooien (vooral de plooi onder de billen) om natuurlijk harmonie aan de rondingen terug te geven.

De vormen krijgen hun rondingen terug, het silhouet wordt harmonieus.

TERUG NAAR LICHTE BENEN

Zware en pijnlijke benen, gezwollen enkels of voeten... deze symptomen duiden op een slechte bloed- en lymfecirculatie. Giftige stoffen hopen zich op in het lichaam, wat leidt tot dergelijke volumeveranderingen in slechts één dag of op verschillende momenten van de menstruatiecyclus. De factoren? Langdurig staan of zitten, een zoutrijk dieet, te strakke kleding of hoge temperaturen kunnen de goede werking van het circulatiesysteem verstoren.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop activeert de endermologie®-techniek de eliminatiefuncties van het lichaam en stimuleert het de circulatie (x 3*), terwijl het de symptomen van vochtophoping verlicht.

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun rondingen terug. Deze drainage van de benen, zo effectief als aangenaam, wordt met name aanbevolen tijdens de zwangerschap.

 

 

Experts

BROEKAERT Sara
RUBAN Aymeline

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search