Vetvrijgave, cellulite gladstrijken, de huid verstevigenvetvrijgave, het lichaam opnieuw vormgeven en benen verlichten, dat zijn de effect van Endermologie®, Lipomassage ®van LPG®.

 

VETVRIJGAVE

 evenwicht tussen de productie en de verwijdering van vet wordt behouden door een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen die adipocyten worden genoemd. Zelfs met een perfect gezonde levensstijl daalt de activiteit van deze cellen na verloop van tijd, wat leidt tot een snellere vetopslag en een compressie van de bloed- en lymfevaten.

Afslanken gaat vaak ten koste van uw mooie rondingen! U verliest meestal geen gewicht op de plaatsen waar u dat wil. De endermologie®-techniek gaat doelgericht op zoek naar de zones die dit het meeste nodig hebben (armen, rug, buik, taille, billen, dijen enz.), om deze vervolgens slanker te maken. Door de afslankingscellen (adipocyten) te stimuleren, wordt de natuurlijke vrijgave van vet geactiveerd (+70%*), waardoor zelfs de vetten, die het meest bestand zijn tegen fysieke training en diëten, worden weggewerkt. Tegelijkertijd helpt de mechanische actie van de LPG-behandelingskop om de circulatoire uitwisselingen opnieuw te activeren.

Uitstulpingen verdwijnen sessie na sessie, uw figuur wordt hertekend en bovenal: u verliest doelgericht gewicht!

 CELLULITE GLADSTRIJKEN

Cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van zowel vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en de vasthouding van water in het lichaam.  Als de adipocyten groeien trekt het bindweefsel waarin ze zich bevinden (septa) aan het huidoppervlak waardoor het wordt vervormd. Tegelijkertijd wordt de circulatie geblokkeerd en hopen de toxines zich op. Dat is wanneer er cellulite verschijnt en de onvermijdelijke sinaasappelhuid wordt gecreëerd.

Tijdens de sessie, stimuleert de endermologie®-techniek de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en minder vezelachtig te maken.

Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vet vrij te geven en de bloedsomloop en lymfecirculatie te activeren.

Cellulite verdwijnt geleidelijk aan en de huid is gladder en zachter (met 20%*).

DE HUID VERSTEVIGEN

Vanwege gewichtsschommelingen, zwangerschap, het verloop van tijd en andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid. Hoewel deze huidverslapping zich voordoet op het volledige lichaam, zijn sommige zones hier gevoeliger voor: binnenkant van de dijen, buik, armen enz.

De gemotoriseerde rollers van de LPG-behandelingskop stimuleren de huid om de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de huidverjonging, de fibroblasten, te activeren. Eenmaal geactiveerd beginnen deze cellen het collageen (+240%*) en elastine opnieuw te synthetiseren - natuurlijke en essentiële substanties voor een stevige huid.

De huidkwaliteit verbetert sessie na sessie en de huid wordt zichtbaar steviger en gespierder.

 HET LICHAAM OPNIEUW VORMGEVEN

Het lichaamsvolume is vaak asymmetrisch en rondingen kunnen een gebrek aan vorm en harmonie hebben. De zones die het meest worden getroffen zijn doorgaans de taille, de buik, de dijen en bovenal de billen. Als u regelmatig uw benen kruist als u zit, vervormt u de vorm van uw billen waardoor ze vlakker en asymmetrisch worden.

Dankzij een reeks specifieke bewegingen, herbouwt en herpositioneert de endermologie®-techniek bepaalde lichaamsholten (vooral de gluteale plooi) om uw rondingen opnieuw een natuurlijke harmonie te geven.

Uw lichaam krijgt opnieuw haar mooie rondingen en uw figuur wordt harmonieuzer.

 

BENEN VERLICHTEN

Symptomen zoals zware en pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie.

Toxines hopen zich op in het organisme, wat dergelijke volumeschommelingen over het verloop van een dag of de hele cyclus van een vrouw verklaart. Welke zijn de factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, een natrium-rijk dieet, te strakke kleding of hoge temperaturen kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop, helpt de endermologie®-techniek om de eliminatiefuncties van het lichaam te activeren en de bloedsomloop te stimuleren (x3*) en tegelijkertijd ook de symptomen van watervasthouding te verlichten.

Een onmiddellijk gevoel van welzijn. De enkels worden verfijnd, de benen voelen lichter aan en krijgen snel weer hun oorspronkelijke vorm. Deze drainage van de benen is doeltreffend en aangenaam en wordt in het bijzonder aanbevolen tijdens de zwangerschap.

 

 

Experts

BROEKAERT Sara
RUBAN Aymeline

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search