Elimineer uw allergieën en aan allergie gerelateerde klachten op een natuurlijke manier via NAET®. De medische wereld is nog steeds op zoek naar de precieze oorzaak en aard van allergieën en het kan nog jaren duren voordat hierop een antwoord is gevonden.

Vanuit een westers medisch perspectief wordt allergie beschouwd als een overdreven reactie van het immuunsysteem.

In NAET® worden allergieën holistisch benaderd, gebaseerd op oosterse medische principes. Een allergie is een toestand van ongewone gevoeligheid van een persoon voor een of meer stoffen die onschadelijk kunnen zijn voor de meerderheid van de individuen. Voor de allergische persoon wordt de allergene stof (bekend als een allergeen) door de hersenen gezien als een bedreiging voor het welzijn van het lichaam.

Daarom wordt in onze context een allergie beschreven in termen van hoe een stof de energetische stroom van het lichaam beïnvloedt. Allergieën zijn het gevolg van een verkeerde plaatsing van energie in het lichaam, wat leidt tot een verminderde gezondheid van een of meerdere organen. Bij contact met een allergeen blokkeert het de energiebanen die meridianen worden genoemd of verstoort het de normale stroom van energie door de elektrische circuits van het lichaam. Deze blokkade veroorzaakt interferentie in de communicatie tussen de hersenen en het lichaam via het zenuwstelsel, wat de eerste stap is in het activeren van een allergische reactie.

Wat zijn de behandelingsprocedures van NAET® en hoe werken ze?

Na een diagnose met behulp van standaard medische tests, computergeassisteerde tests (NAET®ER) en kinesiologische spierrespons tests, begint een systematische behandelingsprocedure. Dit omvat milde stimulatie van het centrale zenuwstelsel in aanwezigheid van elk allergeen om de hersenen opnieuw te programmeren met nieuwe berichtgeving. Acupressuur rond de wervelkolom, die de zenuwen stimuleert die berichten doorgeven van en naar de hersenen naar verschillende organen en weefsels in het lichaam, wordt doorgaans gebruikt en levert succesvolle resultaten op voor de meeste patiënten.

U kan een afspraak maken op https://www.doctoranytime.be/d/kinesitherapeute/sara-broekaert

 

Experts

BROEKAERT Sara

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search