De biomechanische analyse

 

  • U klaagt van pijn aan de rug of aan de knieën, u lijdt aan tendinitis van de Achillespees, u voelt pijnen in de voeten. Bent u al dan niet een sportliefhebber, de podoloog kan u zeker helpen.
  • Om de oorsprong van uw pijnen te bepalen gaat hij zich interesseren aan uw manier van wandelen en lopen. Hiervoor gebruikt hij een kracht platform die een nauwkeurig en direct meten van spiervermogen, spierbalans, coördinatie en bewegingsefficiëntie toelaat. Hij zal de diverse steunpunten van uw voeten op de grond in acht nemen en uw wandel- en loopwijze op een loopband filmen om daarna met u verschillende behandelingen te bestuderen.
  • Voor deze test is het wenselijk gebruikte schoenen te dragen, en u ook te voorzien van sportschoenen, short en T-shirt.
  • Indien het nodig blijkt, zal hij voor u functionele orthesen laten maken of zolen, die niet te vergelijken zijn met de gewone orthopedische zolen. Deze specifieke ondersteunende hulpmiddelen worden gemaakt van ultralichte en -fijne kunststof en zullen uw problemen perfect oplossen.

U kan direct afspraak maken via deze link: https://www.doctoranytime.be/d/podologue/marceau-bergiers

 

Experts

BERGIERS Marceau
SWENEN Sophie

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search