Dokter Frédérique Pire behaalde in 2012 het diploma gynaecologie-verloskunde aan de UCL. Ze is eveneens titularis van het interuniversitair certificaat voor gynaecologische en verloskundige echografieën.

 

 

 

Deze jonge en dynamische vrouw waakt erover dat haar patiënten een globale zorg ontvangen om hen optimaal en op een aangepaste manier te behandelen in deze twee specialiteiten.

 

Haar praktijk steunt op een aandachtig luisteren naar haar patiënten zodat ze met hen de vertrouwensrelatie kan opbouwen die onontbeerlijk is om met hun persoonlijke situatie rekening te kunnen houden.

 

Als verloskundige begeleidt ze de vrouw vanaf het uitdrukken van haar kinderwens tot na de bevalling, waarbij ze de voorkeur geeft aan een natuurlijk verloop. Ze begeleidt ook met een bijzondere aandacht risicozwangerschappen.

 

Als gynaecologe draagt zij zorg voor de gezondheid van de vrouw en behandelt ze de ziekten van de vrouwelijke geslachtsorganen, vanaf de adolescentie tot na de menopauze. Ook hierbij heeft ze een bijzondere aandacht voor complexe problemen (onvruchtbaarheid, kankers).

 

Dokter Pire is eveneens opgeleid in het gebruik van verschillende geavanceerde chirurgische technieken (laparoscopie, hysteroscopie) en blijft verder opleidingen in dit domein volgen.

Experts

Dr PIRE Frédérique
Dr. MORTADA Hassan

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search