Dokter Frédérique Pire behaalde in 2012 het diploma gynaecologie-verloskunde aan de UCL. Ze is eveneens titularis van het interuniversitair certificaat voor gynaecologische en verloskundige echografieën.

Dr. Pire is een jonge en dynamische vrouw die zich inzet om haar patiënten een allesomvattende zorg te bieden, afgestemd op hun behoeften, binnen haar twee specialisaties.

Haar benadering berust op een nauwlettend luisteren naar haar patiënten, waardoor ze een vertrouwensband kan opbouwen die essentieel is om hun persoonlijke situatie volledig te begrijpen en er effectief op in te kunnen spelen.

Als ervaren verloskundige begeleidt ze vrouwen vanaf het moment van hun kinderwens tot na de bevalling, waarbij ze de voorkeur geeft aan een natuurlijke benadering van het geboorteproces. Ze biedt ook gespecialiseerde zorg voor risicovolle zwangerschappen.

Als gynaecologe zet ze zich in voor de gezondheid van vrouwen en behandelt ze diverse aandoeningen van de vrouwelijke geslachtsorganen, van de adolescentie tot na de menopauze. Hierbij heeft ze speciale expertise opgebouwd in complexe problematiek zoals onvruchtbaarheid en verschillende vormen van kanker.

Dr. Pire is ook bekwaam in het uitvoeren van geavanceerde chirurgische technieken zoals laparoscopie en hysteroscopie, en blijft zich voortdurend bijscholen om haar patiënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Voor deskundige en persoonlijke zorg op het gebied van verloskunde en gynaecologie, bent u bij Dr. Pire in goede handen. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

U kan afspaak maken op https://www.doctoranytime.be/d/gynecologue/frederique-pire

Dr Hassan Mortada ontvangt u elke vrijdagnamidag.

U kan afspraak maken op https://www.doctoranytime.be/d/gynecologue/mortada-hassan

 

 

Experts

Dr PIRE Frédérique
Dr. MORTADA Hassan

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search