menu

Met etherische oliën

In een gunstig klimaat van diepe ontspanning, zullen etherische oliën en zachte muziek u in hemelse contreien voeren.

Laat u verwennen! Massage therapie is een traditionele manier van masseren, bestaande uit nauwkeurige en ritmische Handbewegingen op de verschillendelichaamsdelen.Wanneer de traditionele massage nietvoldoende effectief is, kunt u de keuze maken uitverschillende massagetechnieken. Om u hierbij te helpen worden hieronder de andere technieken beschreven.   Ontdek de verschillende technieken die gebruikt worden om u beter te kunnen oriënteren.

Massage Aromatherapie

helpt deze massagetechniek vooral  voor ontspanning toon, verlichting, bescherming van het immuunsysteem en plezier.   De Califomische massage : dit is de populariste. Deze Klassieke massage is simpel voor beginners in het vak door de zachte gebaren die samen gaan met massageoliën.  

De Zweedse massage

Dit is een massage van de far North, wie bij ons het beeld opwekt van de Scandinaviërs. Voornamelijk ergwerkzaam. Dit is een sportievere massage die de spieren opwekt door middel van vele technieken zoals kneden, wrijving, percussieve en dergelijke.  

De stoelmassage

De techniek is gebaseerd op de Japanse kunst Amma-Shiatsu en Accupressor. Het is een zittende en geklede massage voor hoofd, nek, armen en handen. Dit op een zeer comfortabele stoel, speciaal ontworpen voor dit soort massage. Deze massage houdt een activering van de energiestroom in, zorgt voor klank, vitaliteit en een aangename ontspanning.

 

De Thaise voet- en onderbeenmassage

Deze ontspannende en energetische massage combineert op een unieke wijze de meridiaan- en reflexzone therapie. Hierdoor activeert ze het natuurlijk genezingsproces, doorbloeding en de energiestroming van het hele lichaam. Hierbij wordt een aromatische massagecrème gebruikt die voor een bijkomend verfrissend en vitaliserend effect zorgt.

 

De sportmassage

De sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Dit is een stevige massage waarbij wordt ingewerkt op de dieper liggende spierlagen. De belangrijkste massagetechnieken hierbij zijn effleurages, stevige petrissages en fricties. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd. Deze massage wordt niet enkel bij sporters toegepast, maar ook op mensen die zware fysieke arbeid of inspanningen hebben uitgeoefend.

 

 

 

 

Experts

VAN ISEGHEM Maïté

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

HCMC Boitsfort

Health and Care Medical Center - Boitsfort

Dries, 53 – 1170 Watermael-Boitsfort
02/880.18.01info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas d’Ixelles av Louise Uccle Auderghem Etterbeek
très accessible depuis la commission européenne)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search