menu

 

 

 

 

 

Endermologie voor thuisgebruik! Goed nieuws voor mensen met een drukke agenda. Tot voor kort kon je voor endermologie-sessie enkel in gespecialiseerde centra terecht, maar daar komt dankzij de Wellbox® verandering in.

 

 

Want LPG goot zijn gepatenteerde endermologie-roltechniek samen met een masserende en liftende techniek in 1 doos, de Wellbox®, waarmee je thuis alle kanten uitkunt.

 

Een mooiere teint? Een beter figuur? Een stevige huid? Minder cellulitis? Uw zware benen verlichten? Minder spierpijn? Gladdere littekens? Een ontspannen gevoel? Uzelf soepeler, mooier, jonger en beter voelen? Mooi, want daar hebt u slechts één ding voor nodig: de Wellbox®!

 

Dit apparaat kan met behulp van verschillende verzorgingskoppen de huid liften (met zuigende lift, als een stofzuiger ) of rollen als een massage. Met een paar minuten per dag belooft het alle bovenstaande resultaten.

 

 In het kort:

 

· Een exclusief ontwerp, totaal ergonomisch met een groot gebruiksgemak.

 

· De mooie witte kleur als symbool voor zuiverheid en helderheid.

 

· Een zachte en ronde vorm die de oorsprong van het leven uitdrukt.

 

· Zowel esthetisch als compact en mobiel: Wellbox® past in alle typen interieuren.

 

Het principe - Endermologie:

 

· Wellbox® stimuleert op mechanische wijze een van de fundamentele componenten van het menselijke lichaam: het bindweefsel. Om te vermijden dat het met de tijd verslechtert (cellulitis, gelokaliseerde vetten, rimpels, ontspanning van de huid, zware benen, spierstarheid...) moet u uw bindstof stimuleren, herstellen en draineren met de Wellbox®.

 

· Een echte gerichte huidgymnastiek! De Wellbox® verenigt twee gepatenteerde revolutionaire behandelingen die reeds in de gehele wereld succesvol gebruikt worden, namelijk de gemotoriseerde Betasten-Rollen Massage, die diepgaand te werk gaat om een beeldhouwend en gladstrijkend effect te verzorgen en de Lifting Massage, die de huid zichtbaar versterkt.

 

· Bij regelmatig gebruik is Wellbox® de ideale oplossing voor wat voor u het meest kostbaar is: uw gezondheid, uw schoonheid en het welzijn van uw lichaam.GRADE

 

 om te zien Klik hierop om een wellbox video te zien

De Wellbox ® is te koop in het HCMC 

Voor alle informatie of bestelling: telefoon 02/688.18.00 of per mail op ons adres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

HCMC Boitsfort

Health and Care Medical Center - Boitsfort

Dries, 53 – 1170 Watermael-Boitsfort
02/880.18.01info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas d’Ixelles av Louise Uccle Auderghem Etterbeek
très accessible depuis la commission européenne)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search