menu

De werkwijze

Deze methode werd ontwikkeld door Dr. Bach in Engeland in de jaren 1920.
Dr. Edward Bach, een vooraanstaande Londense arts en bacterioloog had een belangrijke praktijk die hem liet zien dat patiënten met dezelfde ziekte  en dezelfde medische behandeling  niet alle genezen.
Hij besloot  te doen wat onderzoek en concludeerde dat patiënten die niet genezen of die zijn weer ziek hebben emotionele onevenwichtigheden.
Voor Dr. Bach, lichaam en persoonlijkheid-geest-ziel zijn onafscheidelijk.

 

Bach Bloesem

Deze emotionele onevenwichtigheden verzwakken het lichaam en kan het ontstaan van ziekten te bevorderen of verstoren van de werking van  medische behandeling  .
In geen geval, Bach Bloesem niet vervangen medische behandeling, (die het lichaam geneest ); ze zijn een geweldige steun waardoor de patiënt beter te profiteren van de effecten van de medische behandeling.
Het ligt in de aard dat Dr. Bach vond de wilde bloemen en bronwater dat de basis van de 38 bloem essences of Bach Bloesem die we vandaag kennen, en ook de eerste hulp remedie bekend als de rescue remedy.
Bach Bloesem zijn verdeeld in 7 groepen: angst, onzekerheid, gebrek aan interesse voor het heden, eenzaamheid, overgevoeligheid voor invloeden en ideeën, depressie / wanhoop en overmatige zorg voor anderen.

 

Wie kan Bach Bloesem nemen ?

Ieder van ons wordt geconfronteerd met gebeurtenissen en iedereen reageert op zijn eigen manier; te veel of te weinig.
Het is belangrijk niet te lang in de emotionele onbalans  te blijven om niet het lichaam verzwakken en daardoor bevorderen het ontstaan van ziekten .
Volledig natuurlijke, kunnen deze bloem essences worden aangeboden aan baby's, kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen, ouderen, mensen in het latere leven en zelfs  dieren!
Na een uur interview met Bach Bloesem Adviseur , de klant en niet de patiënt, want we zijn geen artsen, zal zijn  fles met  Bach Bloesem te bereiden.

 

Hoe Bach Bloesem te nemen en voor hoe lang ?

Het nemen van Bach Bloesem moet worden gedaan ten minste drie weken, twee druppels vier keer per dag als het is pure bloem essences / vier druppels vier keer per dag voor de  eerst hulp remedie en vier druppels ten minste vier keer per dag of meer als nodig, in het geval van het mengsel van verdunning met verschillende bloem essences.
De druppels kunnen hetzij direct worden genomen op de tong puur of verdund in een beetje water,koffie, thee en langzaam te drinken.
Geen behoefte om meer dan vier druppels zetten, omdat de geleidelijke herstel van het evenwicht en het ritme van elke bloem zal zijn; sommige sneller dan anderen.

 

De monitoring

Bach Bloesem Adviseur biedt aan de klant om drie weken later weer te ontmoeten voor een update, om te zien of het nemen van deze bloem remedies moet worden voortgezet, als we houden sommige bach Bloesem of  nemen anderen.
Dit interview drie weken later kan ook worden geannuleerd ten minste 48 uur van tevoren als de klant voelt zich goed!
Om het hoge rendement van deze methode te garanderen, dringen wij erop aan dat de eerbiediging van de dosering is essentieel; uw  Bach Bloesem Adviseur uiteraard tot uw beschikking voor alle vragen blijven.

 

Experts

DELCOUR Isabelle

HCMC Kraainem

Health and Care Medical Center - Kraainem

Avenue de Wezembeek, 106 – 1950 Kraainem
02/688.18.00info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas de Stockel Woluwe Wezembeek Oppem
accès rapide depuis l’ OTAN)

HCMC Boitsfort

Health and Care Medical Center - Boitsfort

Dries, 53 – 1170 Watermael-Boitsfort
02/880.18.01info@hcmc.be
(Bruxelles à 2 pas d’Ixelles av Louise Uccle Auderghem Etterbeek
très accessible depuis la commission européenne)

© 2016 HCMC. Alle gereserveerde rechten.
Designed By Butterfly Effect

Search